Selge båten din?

Selge båt?

Har du en fin båt du vil selge så vil Yachtmegleren gjerne selge den for deg. Da får du mest igjen for den, samtidig som det letter hverdagen din for tid og bekymringer. Yachtmegleren loser deg og handelen trygt i havn, så kan du gjøre andre ting.

Yachtmegleren kan tilby markedets desidert beste tjenester og betingelser for båtmegling, basert på No cure – No pay.

Yachtmegleren tilrettelegger og håndterer hele salgsprosessen fra A til Å på en profesjonell måte, med trygghetsgaranti for både selger og kjøper. Du betaler ingenting før båten blir solgt, og da kun et lite avtalt honorar. Yachtmegleren utarbeider et salgsutløsende prospekt av båten din som også blir annonsert på finn.no. I tillegg til båtmegling kjøper også Yachtmegleren opp båter for videresalg.

Se Yachtmeglerens båter annonsert på finn.no i linken: http://www.finn.no/finn/boat/used/result?orgId=459923122

Yachtmegleren har et unikt talent og spisskompetanse for båtmegling og båtsalg. Yachtmegleren ser at det er mange som annonserer båten sin selv eller hos andre båtmeglere med uheldige resultater, og mange forblir usolgt. Det handler ikke bare om å legge ut en annonse på finn.no og la det gå sin gang. Yachtmegleren kan minne om at det er mange skjær i sjøen og det er mye en skal forholde seg til, både før og etter et båtsalg. Yachtmegleren kvalitetssikrer alle ledd i verdikjeden og sørger for det ikke blir noen problemer eller tvister i etterkant. På samme måte som ved handel innen eiendom så foregår båtmegling i ordnede former og trygge rammer. I utlandet så foregår en båthandel stort sett gjennom båtmeglere, og det er en god grunn til det. 

Yachtmeglerens kundegrupper er spesielt interessert i finere daycruisere, cabincruisere og yachter, samt spesielle båter som kanskje skiller seg litt ut fra mengden. Yachtmegleren jobber bla. med et unikt CRM kundedatabase system og har kanskje kunder på lista som er ute etter akkurat din båt. Yachtmegleren sender også ut tilbud og nyhetsbrev til veldig mange ulike databaser og kontakter. Det er derfor helt avgjørende å presentere et troverdig og innbydende salgsprospekt av båten din.

Det florerer av båter til salgs og det handler om å få kjøperen til å velge din båt fremfor konkurrentenes. Det handler om å overbevise markedet om at de kan gjøre en god og trygg handel/investering. Yachtmegleren selger båter over hele landet og det spiller ingen rolle hvor båten din ligger eller hvilken årstid vi er i. Med en proaktiv og dynamisk arbeidsmetode selger Yachtmegleren båter som ingen andre gjør bedre. Forskjellen ligger i resultatet!

Yachtmegleren har opparbeidet seg et stort kontaktnett, og samarbeider med mange aktører i bransjen som forhandlere, båtmeglere, verksteder og transportører i inn-og utland. Yachtmegleren er også behjelpelig med innfortolling og registrering i Skipsregisteret, båttaksering, verdivurdering, juridisk bistand og yacht management.

Ta kontakt med Yachtmegleren for en gjennomgang av hvordan din båt kan selges og hvor mye du kan få for den. Ikke overlat dine verdier til tilfeldighetene, samarbeid heller med Yachtmegleren – Norges beste båtmegler!
SISTE BILDE 4