Om oss

Velkommen til Yachtmegleren AS – Kjøp og salg av Båter i Toppklasse.

Yachtmegleren ønsker nye og gamle kunder velkommen til nye og bedre tjenester for profesjonell båtmegling og båthandel. Yachtmegleren har spesialiert seg på å jobbe med kunder som vil selge eller kjøpe Båter i Toppklasse, altså båter som skiller seg litt ut. Etter mange års erfaring fra båtmarkedet har Yachtmegleren skaffet seg en unik kompetanse og konkurransefortrinn når det kommer til kjøp og salg av båter. Stikkord er kompetanse og forskjellen ligger i resultatet.

Yachtmegleren ser en økende trend og behov for sine tjenester da det er mange ting en skal forholde seg til ved en båthandel. Det kan være smart i å få litt hjelp slik at alt går riktig for seg, på samme måte som en gjør ved handel innen eiendom. Det er vel ingen som kjøper eller selger huset sitt selv uten hjelp fra en eiendomsmegler eller advokat. Men når det kommer til båt så skal en liksom ordne alt selv, og en ser jo ofte hvordan det går. Alle kan legge ut en annonse på finn.no, men det handler jo ikke om det.  

Nå trenger du ikke lenger å overlate dine verdier og investeringer til tilfeldighetene. Yachtmegleren kjenner båtmarkedet til fingerspissene og kan lose deg og din båthandel trygt i havn. 

Se Yachtmeglerens båter annonsert på finn.no i linken: https://www.finn.no/boat/forsale/search.html?q=yachtmegleren

Yachtmegleren AS styres i stø kurs av Sivilmarkedsfører Stian Sandlie. Tlf. 924 67000 – stian@yachtmegleren.no

Kjøp & salg – Megling – Kommisjon – Innbytte – Verdivurdering – Import – Frakt – NIS/NOR – Consulting – Management

SISTE BILDE 4