BÅTMEGLING

Har du en fin båt du vil selge så vil Yachtmegleren gjerne selge den for deg. Da får du mest igjen for den, samtidig som det letter hverdagen din for tid og bekymringer. Yachtmegleren loser deg og handelen trygt i havn, så kan du gjøre andre ting du er god på.

Yachtmegleren kan tilby markedets desidert beste tjenester og betingelser for båtmegling, basert på No cure – No pay.

Yachtmegleren tilrettelegger og håndterer hele salgsprosessen fra A til Å på en profesjonell måte, med trygghetsgaranti for både selger og kjøper. Selger betaler ingenting før båten blir solgt, og da kun et lite avtalt honorar.

Det er mye en skal forholde seg til, både før og etter en båthandel, og det er mange skjær i sjøen. Yachtmegleren har full kontroll og oversikt i alle ledd, og  kvalitetssikrer hele handelen slik at alle parter blir fornøyde, og at det ikke oppstår problemer eller tvister i etterkant.

Yachtmegleren jobber med kunder som er spesielt interessert i de fineste båtene og de som kanskje skiller seg litt ut fra mengden. Yachtmegleren har opparbeidet seg et stort og unikt nettverk og CRM kundedatabase system, og jobber med mange ulike kundegrupper, databaser og kontakter.

Yachtmegleren selger båter over hele landet ut i fra en proaktiv og dynamisk resultatorientert arbeidsmetode. Stikkord er kompetanse, og forskjellen ligger i resultatet!

Yachtmegleren har i løpet av mange år opparbeidet seg et stort kontaktnett, og samarbeider med mange aktører i bransjen som forhandlere, båtmeglere, verksteder og transportører i inn-og utland. Yachtmegleren er også behjelpelig med innfortolling og registrering i Skipsregisteret, båttaksering, verdivurdering, juridisk bistand og Yacht Management.