Selge båt

Kjøp og salg av Båter i Toppklasse – Forskjellen ligger i resultatet.

Har du en fin båt du vil selge så vil Yachtmegleren gjerne selge den for deg. Da får du mest igjen for den, samtidig som det letter hverdagen din for tid og bekymringer. Yachtmegleren loser deg og handelen trygt i havn, så kan du gjøre andre ting.

Yachtmegleren kan tilby markedets desidert beste tjenester og betingelser for båtmegling, basert på No cure – No pay.

Yachtmegleren tilrettelegger og håndterer hele salgsprosessen fra A til Å på en profesjonell måte, med trygghetsgaranti for både selger og kjøper. Selger betaler ingenting før båten blir solgt, og da kun et lite avtalt honorar.

Det er mye en skal forholde seg til, både før og etter en båthandel, og det er mange skjær i sjøen. Yachtmegleren har full kontroll og kvalitetssikrer alle ledd i verdikjeden, og sørger for det ikke blir noen problemer eller tvister i etterkant. 

Yachtmegleren jobber med kunder som er spesielt interessert i finere daycruisere, cabincruisere og yachter, samt spesielle båter som kanskje skiller seg litt ut fra mengden. Yachtmegleren har opparbeidet seg et stort og unikt nettverk og CRM kundedatabase system, og har kanskje kunder på lista som er ute etter akkurat din båt. Yachtmegleren sender også ut tilbud av din båt til veldig mange ulike databaser og kontakter.

Yachtmegleren selger båter over hele landet og det spiller ingen rolle hvor båten din ligger eller hvilken årstid vi er i. Med en proaktiv og dynamisk resultatorientert arbeidsmetode selger Yachtmegleren båter som ingen andre gjør bedre. Stikkord er kompetanse og forskjellen ligger i resultatet!

Se Yachtmeglerens båter annonsert på finn.no i linken: https://www.finn.no/boat/forsale/search.html?q=yachtmegleren

Yachtmegleren har opparbeidet seg et stort kontaktnett, og samarbeider med mange aktører i bransjen som forhandlere, båtmeglere, verksteder og transportører i inn-og utland. Yachtmegleren er også behjelpelig med innfortolling og registrering i Skipsregisteret, båttaksering, verdivurdering, juridisk bistand og Yacht Management.

Ta kontakt med Yachtmegleren for en gjennomgang av hvordan din båt kan selges og hvor mye du kan få for den. Ikke overlat dine verdier til tilfeldighetene, samarbeid heller med Yachtmegleren – Norges beste båtmegler!
SISTE BILDE 4